Overview

  • Founded Date August 20, 1999
  • Sectors Resort
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 163

Company Description

Az első fogadási kör a flop előtti kör. Amikor az első két kártyádra kerülsz, felemelheted, felhívhatod vagy megduplázhatod Lehetőséged van arra, hogy az első két kártyádra fogadj vagy dobj. Megtanultam pókerezni a PokerStars freerollokon keresztül. Hogyan válasszunk egy könnyen megtanulható játékot? Az első freeroll, amit valaha játszottam, az Aces volt Szeretnék egy olyan játékot, amelyben a lehető legkevesebb fogadási kör van.

Ha évekig folytatja és folytatja, feltételezem, hogy eléri azt a pontot, ahol végül elfárad a különbségtől, és elkezd következetesnek lenni, mert így kell pókerezni. Ami engem zavar, hogy hogyan jut el ahhoz a ponthoz, ahol következetesen legyőzheti a házat mindössze néhány kézzel egy nap. Ez valami, amiről mindig zavarban voltam. Ez nem tűnik túl könnyűnek? A legtöbb pókerváltozat hasonló fogadási struktúrát követ: Blinds – kényszerített fogadások a pot vetésére.

Flop – három közösségi kártya, fogadási kör. Innen a fogadások folytatódnak, amikor a játékosok úgy döntenek, hogy hívják, emelik vagy fold. A vakok forognak az asztal körül, hogy meghatározzák, melyik játékosnak kell először fogadnia a preflopot, hogy kezdeményezze a cselekvést. River – ötödik közösségi kártya, végső tét. Turn – negyedik közös kártya, fogadási kör.

Preflop – az első kör fogadás a lyukasztott kártyák után. Ha azonban valaki komoly kifejezéssel rendelkezik, valószínű, hogy erős kézzel rendelkezik. Végül, akkor is figyelni az ellenfelek arckifejezéseit. Ha valaki mosolyog vagy nevet, ez lehet egy jele annak, hogy blöfföl. Szóval, mi pontosan ez a készség, és miért dicsérik, mint a csúcspontja a ingyenes póker játékok magyarul tehetség? A póker világában, ahol a kártyák a kereskedelem eszközei és a zsetonok a választott pénznem, egy készség magas, mint a végső játékváltó a képesség, hogy olvassa el az elmét.

Míg sok tényező hozzájárul a sikerhez a pókerben, az esélyek megértésétől a stratégiai bluffok készítéséig, az ellenfelek gondolatainak és szándékainak megfejtési képessége gyakran a kezdő és a tapasztalt játékos közötti igazi különbségtétel. Számos különböző póker stratégiát használhat a Hold’em játék során. Fogadsz a kezed rangsorolására az ellenfél kezének rangsorolásával szemben.

Például van egy AA/KK kezed, és az ellenfélnek van QJ/AYou győzelme, ha a kezed nyer, az ellenfél veszít, és ha egyikőtök sem nyer, egyikőtök sem veszít. Vessünk egy pillantást a legfontosabbra: Fogadjunk a kéz rangjára. A Hold’em Poker Kéz rangsorolása. Lépjen be a blöffölés területére, ahol az elmeolvasás izgalmas fordulatot vesz. The Dance of Bluff and Perception. A blöffölés magában foglalja a kéz erejének hamis képét, hogy megtévessze az ellenfeleket a hajtásba.

Ha blöffölsz, nem csak megpróbálod meggyőzni másokat arról, hogy jobb kezed van, hanem arra törekszel, hogy megértsék, mit gondolnak rólad.

×

 

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?